Skip to content
Politică

Încă un fost ministru PSD plânge după funcție? Mesaj ciudat al Anei Birchall

spynews.ro

Nu doar trio-ul Grideanu,  Jianu, Ponta pare să fi picat sub securea judecății de partid ordonate de Liviu Dragnea, un alt fost ministru din cabinetul Grindeanu lăsând să se înțeleagă că a fost victima unei mașinațiuni care i-a blocat revenirea în noul guvern PSD-ALDE.

Ana Birchall, fostul ministrul al Afacerilor Europene sugerează că presiunea exercitată asupra ei a fost atât de mare încât toată lumea se aștepta să cedeze psihic.

„Dincolo de orice reuşită, e o altā încercare, iar esențial este să mergem mai departe, atunci când toți se aşteaptă să renunțăm. O zi minunata va doresc!”, a postat Birchal pe pagina sa de Facebook.

17 miniștri din fostul guvern Grindeanu au revenit pe funcții în noul cabinet, dar Birchall nu s-a numărat printre aceștia, deși a urmat întocmai jocul poltic comandat de Dragnea pentru a-l debarca de la Palatul Victoria pe Sorin Grindeanu.

Fost consilier prezidențail pe teme de securitate, Iulian Fota, în prezent director al Colegiului Național de Informații, crede că Birchal a fost victima propagandei duse de Moscova.

„„Nu stiu cu ce i-a deranjat Ana Birchall pe rusi, dar de cand am vazut ca a ‘laudat-o’ Sputnik, insinuand ca ar putea fi prim-ministru, m-am gandit ca vor sa scape de ea. Ce frumos ne joaca!”, a comentat Fota, citat de Aktual24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *