Skip to content
Politică

Încă un liberal calcă pragul DNA

După ce președintele PNL Prahova, Mircea Roșca, a fost audiat la DNA în cursul zilei de astăzi, încă un liberal calcă astăzi pragul sediului Direcției Naționale Anticorupție. Este vorba despre sentorul PNL Sebastian Grapă, care este audiat ca martor într-un dosar al baronului PNL Brașov Aristotel Căncescu, acuzat de corupție.

Pe lângă deputatul PNL Sebastian Grapă au mai fost audiaţi deputatul PNL Mihai Donţu, Marian Rasaliu ( PSD) şi Paul Enache (PSD). Cu toţii au fost consilieri judeţeni la acea vreme.

Aristotel Căncescu, preşedinte CJ Braşov, este cercetat de procurorii anticorupţie pentru luare de mită, trafic de influenţă, abuz în serviciu şi instigare la tentativă la abuz în serviciu. El este acuzat că a acordat ilegal contracte firmelor Gotic şi Ramb Sistem. Potrivit procurorilor, în urma plăţilor nelegale făcute de Consiliul Judeţean Braşov către firma SC Gotic SA, a deputatului Ioan Diniţă, instituţia publică a fost prejudiciată cu peste 7,6 milioane de euro. Totodată, cealaltă firmă implicată, SC Ramb Sistem, a încasat nejustificat peste 660.000 de lei, iar Căncescu a intervenit ca aceasta să obţină şi un al treilea contract, de 20 de milioane de lei, privind renovarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Braşov, deşi licitaţia fusese câştigată de o altă societate.

CITEȘTE ȘI: Aristotel Căncescu a fost arestat

INTECEPTĂRI DNA. Cum acționa baronul Aristotel Căncescu : „Nu putem fi acuzați decât de abuz în serviciu”

1 comentariu la “Încă un liberal calcă pragul DNA

  1. INCET–INCET—SE CURATA–si maretul partid al BRATIENILOR—acum verde inrourat–schimba garda .Venerabilul QUINTUS—preda stafeta tinerei generatii de liberali—BLAGA–VIDEANU–BERCEANU–ANASTASE–OLTEAN–broscoiul—MRU–GOJDU—-PREDOIU -SIMA—TURCAN–BORCAN—BOAGIU si BLEJNAR . Mana intinsa–care nu spune–o poveste—unde e LIBERALII ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *