Skip to content
Politică

Încă un lider PSD confirmă vizita lui Iohannis la Grivco

Vizita președintelui PNL, Klaus Iohannis, la Grivco rămâne încă un mister. După Iohannis a infirmat faptul că ar fi fost vreodată la Grivco, tot mai multe persoane care au participat la acea întâlnire susțin că liderul PNL a fost totuși acolo, însă nu vrea să mai recunoască.

Vicepremierul Liviu Dragnea a confirmat, joi seara, că Iohannis a participat la acea întâlnire de la Grivco.

”Nu mai țin minte exact ziua, data. A avut loc acea întâlnire în care noi trebuia să fim prezenți pentru a discuta cu domnul Iohannis pentru a-l susține toți, PSD, PNL, UDMR, pentru funcția de prim-ministru. Acea întâlnire a fost la Grivco. Întradevăr domnul Sereș l-a așteptat afară și l-a condus până la sală. Ceea ce mi se pre cel mai ciudat este faptul că Iohannis nu vrea să își aducă aminte. Este o problemă legată de caracter, un om mincinos care nu își asumă niște lucruri”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

2 comentarii la “Încă un lider PSD confirmă vizita lui Iohannis la Grivco

  1. Toti astia care delcara ca Johannis a fost la Grivco, folosesc expresii de genul: „nu inteleg de ce nu ….”, „nu imi dau seama…”. Astea sunt expresii premergatoare unor minciuni. Apoi, de ce nu ar fi declarat toti acesti martori aceasta informatie in aceeasi zi. Mi-e greus a cred ca Dragnea acum a auzit despre subiect. Seres a declarat ca Voiculescu era singur in birou dorind sa-l intervieveze pe Klaus. Masinaria de minciuni si manipulari FSN-ista are efect doar asupra cetatenilor cu IQ sub 100. Este de fapt, electoratul traditional PSD. Sunt absolut convins ca-mi va sta comentariul in asteptare saptamani sau chiar, va fi sters. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *