Skip to content
Politică

Încă un lider PSD îi cere lui Ponta să plece din fruntea partidului: ”O necesitate”

" "

După ce în ultima perioada, europarlamentarul Cătălin Ivan a precizat, în dese rânduri, că actualul lider al partidului, Victor Ponta, ar trebui să părăsească această poziție, joi încă un lider al partidului a lansat ideea ca premierul trebuie să lase frâiele partidului și să se ocupe de Guvern.

Serban Nicolae, senator al PSD, a precizat tranșant, într-un interviu acordat publicației romaniapress.ro, că plecarea lui Victor Ponta din fruntea partidului este o necesitate obiectivă.

" "
" "

Întrebat dacă premierul ar trebui să plece din fruntea PSD,  senatorul a precizat ”nu e o dorinta. Este, in opinia mea, o necesitate obiectiva. I-am spus-o si direct. Principala lui obligatie tine de guvernarea tarii. Provocarile sunt uriase. Opozitia ameninta cu motiuni de cenzura si schimbarea majoritatii in Parlament. Proiectele guvernamentale trebuie continuate.

In acelasi timp, Partidul Social Democrat are nevoie de reforma, de „actualizare”. Victor, stie ca sunt sincer, chiar daca nu-l menajez. In sinea lui, cred ca gandeste la fel ca mine. Sunt mai multi cei capabili sa preia, cu performante, sefia PSD. Daca n-ar fi asa, degeaba am mai avea pretentiile celui mai puternic si mai mare partid din Romania.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *