Skip to content
Politică

Încă un meci cu incidente între România și Ungaria

Deși s-a terminat la egalitate, meciul România-Ungaria s-a lăsat cu îmbrânceli între jucători, iar fanii au aruncat cu petarde şi fumigene dintr-o parte în alta a stadionului, încă de la încălzirea fotbaliştilor. 30 de suporteri români au fost duşi la secţiile de poliţie pentru că au folosit obiecte pirotehnice şi au fost agresivi, arată B1.

În tribune fanii unguri au aruncat cu petarde sau cu fumigene. Aceștia au încercat să intre peste suporterii români de la Tribuna I. Jandarmii au intervenit şi au folosit gaze lacrimogene. Probleme au creat şi românii. 30 de suporteri au fost duşi la secţiile de poliţie pentru că au folosit materiale pirotehnice, au înjurat şi au făcut scandal. Alţi cinci români au primit interdicţia de a mai merge pe stadion timp de şase luni sau chiar un an.

Mai mult decât atât, se pare că un fan al lui U Cluj, care a venit să susţină naţionala, a fost bătut sub ochii fiicei sale de firma angajată de FRF să menţină liniştea.

De altfel, 46 de oameni au avut nevoie de îngrijire medicală. 12 dintre ei au fost duşi la spital, trei la Pantelimon şi nouă la Floreasca. Motivele: diabet, fracturi toracice, picioare rupte sau lovituri la cap. Cel mai grav a fost un tânăr de 26 de ani, care a avut o criză de epilepsie. Cu excepția unei tinere de 23 de ani care a avut probleme cu tensiunea, toţi suporterii care au avut nevoie de medic sunt români.

Şi înainte de meci au fost incidente. La Miercurea Ciuc un grup de suporteri unguri au tulburat ordinea în urma consumului de alcool, iar la Comarnic alţii au spart geamurile unei maşini. Aceştia au fost identificaţi şi amendaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *