Skip to content
Olt Știri locale

Olt: Încă un medic diagnosticat cu COVID-19. Acesta s-ar fi infectat în focarul de la Spitalul Corabia

Inquam Photos / Octav Ganea

Un medic din Olt a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus şi internat, marţi, într-un spital din judeţ. Sursa de infectare ar fi focarul de coronavirus de la Spitalul Orăşenesc Corabia.

Medicul testat pozitiv este o femeie de aproximativ 60 ani care lucrează în cadrul substaţiei Corabia a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, însă făcea şi gărzi la Spitalul Orăşenesc Corabia, de unde este foarte probabuil să fi luat virusul.

Medicul a fost internat în cursul zilei de marţi la Spitalul Municipal Caracal, spital suport COVID-19, fiind în evidenţele medicale şi cu alte afecţiuni.

Conform anumitor surse starea femeii este bună, neprezentând simptome, testul pozitiv venind în urma testării a zeci de angajaţi ai spitalului din Corabia după izbucnirea focarului care, din nefericire, a făcut şi o victimă, o infirmieră de 49 ani decedând zilele trecute.

Colegii medicului de la substaţia Corabia a Ambulanţei Olt urmează să fie din nou testaţi, o altă testare fiind realizată cu mai multe săptămâni în urmă, când un ambulanţier de la Corabia a fost de asemenea testat pozitiv. Medicul este al treilea din judeţ testat pozitiv, alţi doi medici fiind diagnosticaţi cu COVID-19 în cursul lunii mai, în urma contractării noului coronavirus în focarul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, informează adevarul.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *