Skip to content
Economie Societate

Încă un oraș din România cu servicii de livrare Glovo

A24.com
" "

​Aplicația spaniolă de livrări Glovo anunță că își extinde serviciile în încă un oraș din România și plănuiește să pătrundă în alte 3 orașe românești până la finalul anului 2019.

Aradul este noul oraș pe care activează Glovo la noi. Utilizatorii au posibilitatea de a comanda mâncare, de a face cumpărături, de a primi sau trimite pachete sau de a comanda diverse lucruri în orașul lor.

" "
" "

În prezent, serviciul de livrare mai este disponibil în următoarele 8 orașe românești: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța și Sibiu.

Până la finalul anului 2019, Glovo urmează să se lanseze în alte 3 noi orașe din România”, spune startup-ul într-un comunicat remis StartupCafe, fără a menționa în care.

Pe site-ul oficial, Glovo mai enumeră însă 4 destinații: Ploiești, Brăila, Galați, Oradea.

Glovo se definește drept „un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice”.

În aplicație există categorii predefinite de unde utilizatorii pot alege în funcție de ce își doresc să comande – Mâncare, Magazine, Supermarket, Drogherie sau Băuturi. În plus, prin butonul „Orice”, utilizatorii pot comanda orice doresc din orașul lor, precum obiecte decorative sau echipament sportiv de la magazinul preferat, cu condiția sa se încadreze în dimensiunile cutiei Glovo și să nu depășească 9 kg.

Categoria „Curier Rapid” este folosită pentru a trimite în mai puțin de o oră  pachete sau plicuri în oraș, respectând dimensiunile menționate. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genți pentru ora de sport etc, potrivit startupcafe.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *