Skip to content
Politică

Încă un recrut important pentru Pro România! Pierdere grea pentru PSD Timiș

Florica Fâșie, membru fondator al PSD Timiș, a anunțat, în această dimineață, că s-a înscris în Pro România. Vestea i-a lăsat mască pe actualii șefi ai filialei, care și-a pierdut și ultimul mohican prin plecarea doamnei Fâșie. Consilier al fostului președinte al organizației, senatorul Ilie Sârbu și șefă de cabinet a regretatei Hildegard Puwak, cea care a condus ministerul integrării europene în guvernarea Năstase, Florica Fâșie a ocupat diverse funcții în Biroul Permanent Județean de-a lungul vremii, fiind o adevărată Doamnă de Fier a filialei.

A fost mereu apropiată de tinerii organizației, un real sprijin pentru fostul premier Sorin Grindeanu, cel căruia în anul 1996 i-a semnat adeziunea în partid. Grindeanu este cel care a vorbit public despre rolul doamnei Fâșie în timpul mitingului de susținere pentru ex-prim-ministrul României. Florica Fâșie a ales o metodă inedită de a se înscrie în Pro România, folosind procedura on-line, conform Independenttm.ro

Surse din partidul condus de Victor Ponta ne-au confirmat faptul că recomandarea doamnei Fâșie de înscriere e semnată de europarlamentarul Daciana Sârbu, de care a fost mereu foarte apropiată și de liderul organizației județene de tineret a Pro România Timiș, David Bota, care este și vicelider la nivel național. Cu siguranță filiala Timiș a partidului condus de Ponta va avea un plus uriaș la capitolul organizare internă, iar PSD a pierdut un reper. Surse politice ne-au confirmat faptul că zilele următoare și alți social-democrați cu greutate din Timiș vor părăsi PSD.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *