VIDEO Încă un scandal de corupție în partidul lui George Simion!

Foto Bogdan Bratu Facebook

Candidatul AUR la Primăria municipiului Giurgiu, Bogdan Bratu este somat să dea banii înapoi!

Homan Adrian Ioan, manager al unei firme de construcții din Sibiu a publicat pe pagina sa de Facebook un text prin care îl somează public pe candidatul AUR la Primăria municipiului Giurgiu, Bogdan Bratu, să îi înapoieze datoria care constă în bani împrumutați precum și achitarea facturii pentru autocarul societății care a transportat membrii AUR de la Giurgiu la Iași.

„La munca escrocilor nu la înșelat și furat… asta ați făcut toată viața voastră!”

„Impostorule, nu mai suna și scrie la toată lumea și instiga lumea, toți și-au dat seama că ești un escroc.
Oare cum Dumnezeu vă găsiți, bă penalilor, toți, și denigrați oameni și mințiți într-un hal fără de hal.
Sau nu știați cum să vă faceți vedete! La munca escrocilor nu la înșelat și furat… asta ați făcut toată viața voastră.
Dă-mi bani escrocule și plătește-mi autocarul care i-ai mințit pe toți de la AUR ca l-ai plătit tu”, scrie Adrian Homan pe Facebook.

 

foto Facebook Homan Adrian
„Mai înșeală pe cineva… mai escrochează pe cineva că ești tătic în asta”
„Impostorule, dă-mi mă banii pe care ți i-am dat împrumut și plătește factura autocarului cu care ți-am dus oamenii AUR de la Giurgiu la Iași.
Mai înșeală pe cineva mai escrochează pe cineva ca ești tătic în asta!
Cere-i lui Gecor milionul ăla care îl înjuri tot timpul pe George ca trebuie să ți dea din șpaga de la lucrările de asfaltare.
Ca așa spui la toată lumea ca ai de încasat milioane de la toți, eu vreau doar bani mei escrocule”, a mai notat păgubitul Homan pe pagina sa Facebook.

Cine este Bogdan Bratu, candidatul AUR pentru Primăria Giurgiu. A fost cercetat de DNA, după ce și-a falsificat diploma de licență

Potrivit unui articol publicat de mainnews in urma cu o săptămână, Bogdan Bratu este fostul director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, cercetat penal de Direcția Națională Anticorupție, după ce și-a falsificat diploma de licență.

Bogdan Bratu, potrivit aceleași publicații, a fost trimis în judecată de DNA, fiind acuzat că, în perioada 2014-2021, ar fi indus și menținut în eroare compania de drumuri, după ce a depus la dosarul de angajare a unei diplome de licență emisă de Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, document de studii obținut fraudulos.

În decembrie 2022, Bogdan Bratu a scăpat de pedeapsa penală, după ce a intervenit prescripția faptelor. Cu toate acestea, instanța a decis să-l oblige să restituie toate veniturile pe care acesta le-a încasat fraudulos, adică aproape 1 milion de lei.

Bogdan Bratu a fost, în perioada 2016, consilier județean din partea PSD, în cadrul Consiliului Județean Giurgiu.

Tot Mainnews dezvăluie faptul ca in octombrie 2020, Newsweek a publicat înregistrări video în care Bogdan Bratu, pe atunci direct al DRDP Craiova, petrecea alături de George Cușă, patronul firmei Gecor (nașul de cununie al lui Gabi Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, fostul lider al PSD Giurgiu).

Una din firmele controlate de Cușă, Gecor Prod Construct 94 (fostă Gecor SRL până în 2016) figurează în Sistemul Electronic de Achiziții Publice cu peste 90 de contracte cu statul pentru asfaltări și deszăpeziri. Valoarea cumulată a contractelor câștigate depășește 128 milioane euro. Majoritatea contractelor au fost câștigate la Direcția Regională de Drumuri și Poduri București, inclusiv între anii 2013 și 2016, când această instituție a fost condusă de deputatul PSD Marian Mina, finul lui Niculae Bădălău. Mina candidează acum din partea PSD pentru șefia Consiliului Județean.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: