Skip to content
Politică

Încă un scandal zguduie partidul lui Barna: „USR e capturat și fără speranță. A devenit aceeași mizerie!”

Inquam Photos / Manases Sándor

Încă un scandal zguduie partidul lui Dan Barna, chiar cu două zile înainte de alegerile parlamentare. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, USR-istul Cosmin Marin și-a anunțat demisia din partidul despre care spune că „e capturat și fără speranță”. „În prezent, USR e răul cel mic, pentru unii. Pentru alții a devenit aceeași mizerie”, spune acesta.

„Astăzi mi-am dat demisia din USR.
Am crezut în acest partid câtă vreme figurile relevante erau Florina Presadă, Vlad Alexandrescu, Nicu Stefanuta, Cristian Gabriel Seidler, Ana Ciceală, Mihai Gotiu, Manuela Mureşan, Tudor Benga, Ilinca Macarie, Dumitru Dobrev sau Florin Cobzac. Si multi, multi altii.
Și câtă vreme preocupările USR erau mediul, oamenii cu dificultati, cultura, toleranta, insanatosirea morala a societatii.
In prezent, USR e raul cel mic, pentru unii. Pentru altii a devenit aceeasi mizerie. Pentru mine e o sursa zilnica de stres, dezamagire si, deseori, scarba. Si orice efort facut in detrimentul familiei sau pasiunilor mele e inutil si jignitor pentru cei apropiati.
Si pentru mine e igienic sa nu ma mai asociez cu un partid capturat de oameni a caror UNICA preocupare e asigurarea de locuri de parlamentari, primari, consilieri, viitori ministri, secretari de stat si tot ce mai viseaza ei incepand cu 7 decembrie. Cu orice pret, incalcand orice norme morale sau principii hilare pentru ei, ca meritocratia.

Am intrat in USR fara ambitii personale, doar pentru ca acest partid sa ofere, in functii publice, oameni decenti, exact asa cum zicea si Oli Ardelean in interviul executiei sale din USR, executata pentru ca nu acceptase falsuri in dosarele fara penali si pentru ca nu obosea sa semnalizeze directiile absolut gresite in care mergeau lucrurile.

Am ramas cata vreme era o speranta de supravietuire a spiritului originar al USR. Pentru mine, azi, e clar ca e un partid capturat si fara speranta, care va dezamagi pe toti cei care il mai voteaza cu inma curata. Voi, acum, nu cunoasteti fata adevarata a unor Ghinea, Barna, Nasui, Pruna, Clotilde, Bulai, Pop, Mihail. Botos, Mos etc. Dar ii veti vedea in curand, din pacate, in guvern si veti asista cu ochii vostri la incompetenta, golanisme si tot ce v-a scarbit la vechii politicieni.
Multumesc Luminita, Ruxandra, Adrian, Razvan, Sebastian, Bogdan, Ana, Mircea, Cris, Stefania, Andreea, Radu, Alexandra, Grig, Florin, Eduard, Cristian, Andrei, Gabriela, Ioana, Narcis, Marius, Ionut, Vali, Teo, Cornel, Rares, Irina, Stoe, Alexandru, Cornel, Patricia, Manuela, Gabi, Carmen, Bogdan, Cristina, Diana, Mihai, Florin, Laurentiu, Simona, Aurelian, Mihaela, Emil, Iosif, Bianca, Ciprian, Lucia, Ligia, Gabriel, Emanuel, Alin, Tudor, Bogdan, Stelian, Maria, Marius, Iulian, Alexandru si sigur am uitat multi altii, faptul ca v-am cunoscut pe voi e cel mai pretios lucru din experienta ultimilor 3 ani.
Succes celor care mai ramaneti si mai puteti lupta! Sper sa ne revedem odata politic in acea constructie asumata, progresista, creata pentru oameni si nu pentru manipularea oamenilor si mintirea lor cu sloganuri ieftine”, scrie Cosmin Marin.

Astazi mi-am dat demisia din USR.
Am crezut in acest partid cata vreme figurile relevante erau Florina Presadă, Vlad…

Publicată de Cosmin Marin pe Joi, 3 decembrie 2020

Ziua și scandalul

Amintim că joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, și deputatul USR Daniel Popescu a declarat că demersurile sale de a aduce în partid „oameni noi, valoroși, curați, fără istoric și legături toxice” i-au fost blocate „activ și cu perseverență” de către conducerea USR Suceava în cei trei ani de activitate politică și parlamentară în județ.

El afirma că „filiala județeană a fost acaparată de o mână de oportuniști, oameni lipsiți de valoare profesională și politică, inclusiv personaje cu rădăcini adânci în fostul partid comunist. Probabil ca sucevenii și-au dat seama de acest lucru și au sancționat în consecință USRPLUS la alegerile locale din septembrie, cand partidul nu a trecut pragul electoral”.

DETALII AICI: Un nou scandal zguduie USR! Acuzații grave din interior: „personaje cu rădăcini adânci în fostul partid comunist au acaparat USR Suceava”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *