Skip to content
Juridic

Încă un secretar de stat părăsește barca Ministerului de Justiție. Și-a depus candidatura pentru un post de inspector judiciar

Forumul Judecatorilor Justitie

Judecătorul Mariana Moț de la Curtea de Apel Craiova, secretar de stat în Ministerul Justiției din 16 ianuarie 2017, fiind adusă de Florin Iordache cu puțin timp înainte de adoptarea OUG 13, și-a depus candidatura pentru un post de inspector judiciar, potrivit ziare.com

Concursul pentru ocuparea a 14 posturi de inspectori judiciari a fost declanșat pe 4 aprilie.

Mariana Moț a fost menținută în funcția de secretar de stat, în ultimul an, deși Curtea Constituțională a stabilit prin decizia 45/2018 că magistrații „nu pot desfășura activități specifice celei de legiferare sau de organizare și punere în aplicare a legii pe calea actelor administrative”.

Mariana Moț este mama fostului deputat PSD Emil Moț, actual primar al orașului Slatina. Emil Moț a ajuns deputat PSD în 2012, grație baronului PSD Olt, Paul Stănescu, fost vicepremier.

Pe de altă parte, mass-media a dezvăluit că Mariana Moț ar fi nașa lui Judecător, unul dintre băieții interlopului Bercea Mondialu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *