Încă un senator PNL trece la PLR

Partidul Liberal Reformator mai câștigă un parlamentar. Senatorul Liviu Titus Paşca, fost vicepreşedintele al PNL Maramureş, s-a înscris în PLR după ce în prealabil a purtat o serie de discuţii cu primari, viceprimari şi consilierii liberali din colegiul său.

‘Înainte de toate m-am consultat cu primarii din colegiul meu, dar am discutat şi cu unii cetăţeni de care mă simt mai apropiat, pentru că într-adevăr e o opţiune grea. Eu sunt membru al PNL încă de la înfiinţare, din 14 februarie 1990, dar linia politică adoptată de PNL în ultimele şase luni a fost o linie care s-a depărtat de doctrina naţional liberală, doctrina liberală autentică, şi acest lucru a făcut ca noi în primăvara anului 2014 să părăsim guvernarea după ce am luptat împotriva PDL, am luptat împotriva preşedintelui Traian Băsescu, am luptat împotriva celor care au fost la guvernare în timpul guvernului democrat-liberal, iar acum, dintr-o dată să dai mâna, să fii prieten şi să explici electoratului tău că e bine ce s-a întâmplat… Acum, tot ce face premierul Ponta e greşit, iar până în februarie tot ce făcea era bun – devine greu de procesat chiar pentru un politician bun, dar e cam greu de înţeles pentru oamenii de rând’, a spus Liviu Titus Paşca.

Potrivit acestuia, în următoarele săptămâni mai mulţi aleşi locali din colegiul său, dar şi din judeţ vor opta pentru PLR.

‘În urma discuţiilor pe care le-am avut, dar şi în urma intenţiei guvernanţilor de a permite reorientarea primarilor şi a consilierilor locali prin adoptarea ordonanţei care intră în vigoare, luni, am decis să trec în PLR, partid condus de Călin Popescu Tăriceanu. Nu ascund faptul că am o relaţie foarte bună cu domnia sa, dar luând în considerare contextul, ceea ce gândesc oamenii, primarii, viceprimarii şi consilierii locali din colegiul meu şi o mare parte din primarii liberali, primari care au câştigat mandatul pe votul USL sau a celor care au apreciat PNL, fac această schimbare cu regrete, regret faptul că trebuie să părăsesc PNL, din care am făcut parte 24 de ani, dar cu credinţa că fac un lucru bun. Toate datele arată că va fi un eşec în alegerile prezidenţiale din partea PNL’, a susţinut Liviu Titus Paşca.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: