Skip to content
Politică

Încă un scandal uriaș la Antena3. Liberalul care a fost dat afară din emisiune recidivează

Un nou show a avut loc din nou la Antena3, principalul personaj fiind liberalul care a fost dat afară de la o emisiune a aceluiași post.

Deputatul liberal Mihăiță Calimente și consilierul guvernamental Mirel Palada s-au contrat, în direct. Totul a plecat de la o poză în care apare Klaus Iohannis, ce dă mâna cu un membru al PPMT, ce voia să devină, în 2012, primar.

Iată fotografia din 2012 ce a aprins spiritele în platoul de la Antena 3:

jo

Iată dialogul aprins dintre Calimente și Palada, de la Antena 3:

Mihăiță Calimente: Veți avea mari probleme cu socialiștii europeni, vă avertizez.
Mirel Palada: În momentul de față, Tokes este unul din marile pericole din România…
M.C: Un singur om? Un singur om?
M.P: … iar dumneavoastră, PPMT-ul și toți cei care vor să rupă din trunchiul României, iar domnul Iohannis…
M.C.: Domnule, acești oameni au afirmat că-l susțin pe Iohannis, Iohannis n-a spus niciodată…
M.P: Ia uite-l acolo mână-n mână! Uite-i! Uite-i ce fac! Băiatul la mic și tânăr sigur nu-l susținea și nu-l sprijinea pe Iohannis, era fix pe dos.
Alessandra Stoicescu: E candidat la primăria Târgu-Secuiesc din partea PPMT, este și vicepreședinte al Organizației Municipale a PPMT și omul candidat. Avea susținerea domnului primar Iohannis, de la Sibiu.
M.C.: Ok. Ce-i cu asta? Nu văd nimic.
M.P.: Problema este următoarea. Domnul Iohannis propune un model de președinte care adoptă ideile unui partid care propune ca România să nu mai fie România.
M.C.: Dumneavoastră acuzați…
M.P.: Nu acuz, mă uit la ei cum sunt mână-n mână.
M.C.: … Partidul Național Liberal.
M.P.: Mă uit la ei cum sunt mână-n mână și-mi dau seama. Domnul Iohannis vrea să fie președintele României și apoi vrea să țină cont de sprijinul și de sfatul domnului Tokes. Simplu. Punct. Nu există îndoială.
M.C.: Domnul Palada, uitați-vă la mine. Ceea ce spuneți este și măgărie și minciună.
M.P.: Nu este nici măgărie, nici minciună. Dumneavoastră vă plac cuvintele tari care să pună la îndoială credibilitatea. Măgărie e ce face domnul Tokes, care încearcă să rupă din România. Este o lipsă de principiu politic felul în care nu ați spus până acum niciodată: „Bă, Tokes ne-a susținut. Nu suntem de acord cu asta”.
M.C.: Eu am spus-o clar că nu sunt de acord.
M.P.: Eu îl văd pe domnul Iohannis mână-n mână cu cei de la partidul care vrea să rupă România. Nu e dovadă de respingere. Domnul Iohannis este de acord. Vadim Tudor nu a spus niciodată să rupem România. Ăla micu’, zâmbiliciul, a venit și a spus: e bine ca România să fie mai mică și o parte din România să o ducem în Ungaria. Celălalt, la fel de zâmbilici, zice: Da, domnule zâmbilici, e bine, hai să ducem o bucată de România în Ungaria. Asta face.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *