Skip to content
București Societate

Incendiu cu degajări mari de fum, la un depozit situat pe Șos. Fundeni

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Update ora 23.50

Pompierii anunță că nu mai există niciun pericol, iar cetățenii din zonă pot fi linistiți, că incendiul nu se mai extinde. La fața locului au mai rămas două autospeciale. Focul a izbucnit la un autoservice și fumul s-a degajat de la anvelopele din service. In apropierea service-ului este și un depozit de materiale de construcție.

" "

Update ora 23.20

La ora 23.06 a fost emisă o avertizare RO-Alert, în care locuitorilor din zonă li se cere să rămână în case, fiind avertizați că este vorba de un incediu „major”. De asemenea, locuitorilor din acel perimetru li se cere să elibereze căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Cei care se află în apropiere sunt sfătuiți să ia măsuri de adăpostire și protecție.

***

Un incendiu, care se manifestă cu degajări mari de fum, a izbucnit în această seară la un depozit de pe Şoseaua Fundeni nr. 120, a informat ISU Bucureşti-Ilfov, citat de Agerpres.

În interiorul depozitului sunt autoturisme, iar focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

În exteriorul halei care a fost cuprinsă de flăcări sunt şi alte spaţii de depozitare.

La faţa locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje SMURD şi descarcerare.

Deoarece în zonă sunt posibilităţi reduse de alimentare cu apă din reţeaua de hidranţi, se trimit motopompe la locul incendiului şi este posibil să se realizeze alimentare şi din lac, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

Pompierii acţionează pentru stingerea şi limitarea propagării incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *