Skip to content
Politică

Incendiu de proporții în gara din Cluj-Napoca. Două vagoane ale unui tren au ars ca o torță

Un incendiu a avut loc, luni noapte, într-o gară din Cluj-Napoca.

În jurul orei 21.00 călătorii şi cei care au trecut prin zonă au văzut chiar şi de la mare distanţă cum garniturile ardeau ca o torţă. Au sunat imediat la 112. Trenurile erau garate pe o linie dezafectată, în zona Gării Mici din Clun-Napoca. Flăcările au cuprins cu repeziciune atât vagoane normale de călători, cât și pe cele cu etaj. Echipajele de intervenţie au ajuns imediat la faţa locului, doar că au avut ceva de aşteptată până când să treacă la stingerea incendiului, potrivit b1.ro.

“La ora 01,07 un incendiu a izbucnit la 2 garnituri de tren formate din 7 vagoane dezafecate de persoane. Am intervenit cu 4 autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Intervenţia s-a desfăşurat puţin cu dificultate dat fiind faptul că a trebuit să aşteptăm puţin până a fost deconectat curentul electric şi ca să putem acţiona spre incendiu abia la ora 01,26”, a spus un pompier.

După o oră incendiul a fost lichidat. Pomperii şi poliţiştii au demarat o anchetă. Din primele cercetări, principalii suspecţii ar fi câţiva oameni ai străzii despre care locuitorii din zonă spun că şi-au făcut un obicei din a se adăposti în trenurile din gară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *