Skip to content
Societate

Incendiu de vegetaţie pe 10.000 de metri pătraţi, în zona Ghencea din Capitală: Avertizare prin sistemul RO-ALERT

ziarulunirea.ro

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, joi, în zona Ghencea din Capitală, pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, iar pompierii intervin cu 12 autospeciale, accesul acestora fiind însă dificil. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un incendiu de vegetaţie uscata a izbucnit pe 10.000 de metri pătraţi, în zona Ghencea.

Un mesaj RO-ALERT a fost emis, joi, pentru a avertiza populaţia din Sectoarele 5 şi 6 ale Capitalei, precum şi comuna Bragadiru în legătură cu un incendiu de vegetaţie uscată care a izbucnit în zona Ghencea, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov (ISUBIF).

Incendiu vegetaţie uscată zona str. Braşov, degajări masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment„, este mesajul transmis.

Iniţial, la faţa locului au acţionat 8 autospeciale de stingere, ulterior numărul lor fiind suplimentat. În prezent, 12 autospeciale ale pompierilor intervin din străzile Drumul Cooperativei, Gladiolelor şi Ion Conea. Accesul autospecialelor se face cu dificultate, iar vântul favorizează extinderea incendiului, arată sursa citată de News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *