Skip to content
Dolj Știri locale

Incendiu într-un centru de dializă. Peste 20 de pacienţi, duşi la spital pentru monitorizare

news.ro

Echipaje de pompieri intervin, vineri seară, la un centru de dializă din municipiul Craiova, unde se constată degajare mare de fum în clădire. 27 de pacienţi aflaţi în centru au fost evacuaţi şi 21 dintre ei au fost transportaţi la spital, pentru a rămâne sub supraveghere de specialitate.

ISU Dolj informează că, în total, 27 de pacienţi au fost evacuaţi, de către pompieri şi personalul medical, din centrul de dializă din Craiova. Dintre aceştia, 21 au fost duşi la spital pentru monitorizare, ceilalţi refuzând transportul la unitatea sanitară.

Niciunul dintre cei duşi la spital nu a fost afectat de fumul degajat, transportul la spital fiind făcut pentru monitorizarea problemelor lor cronice de sănătate.

Evenimentul s-a produs un centru privat de dializă situat pe Bulevardul Gherghe Chiţu din Craiova. La sosirea echipajelor de pompieri exista degajare puternică de fum. Potrivit sursei citate de News.ro, la faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă pentru victime multiple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *