Skip to content
Politică

Incendiu într-un mall din Constanța: peste 1000 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

Playtech

În cursul zilei de luni a izbucnit un incendiu în zona de alimentație publică a unui mall din Constanța. Peste 1000 de persoane au fost evacuate din mall.

Incendiul a fost stins după aproximativ 30 de minute. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, au fost evacuaţi aproximativ 1.500 de oameni – angajaţi şi cllienţi ai magazinelor şi restaurantelor.

Incendiul de la la City Park Mall fusese stins la ora transmiterii acestei ştiri, conform news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompieri au fost solicitaţi la orele prânzului pentru stingerea incendiului izbucnit la City Park Mall, la hornuri, în zona de alimentaţie publică a complexului comercial.

Conform sursei citate, au fost evacuaţi aproximativ 1.500 de oameni – angajaţi şi cllienţi ai magazinelor şi restaurantelor.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de stingere cu apă şi spumă şi autoscară, iar în zonă a ajuns şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a acorda asistenţă medicală în caz de nevoie. De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiilor 1 şi 2 Poliţie şi cei ai Serviciului Rutier au mers la locului incendiului de la City Mall pentru a asigura evacuarea călor de acces şi pentru dirijarea traficului rutier.

Mai multe incidente au avut loc în ultima perioadă la City Park Mall. Astfel, în noiembrie 2017, un incendiu a izbucnit la un magazin din acelaşi mall, zeci de persoane fiind atunci evacuate. Pe 1 decembrie 2017, o bucată din tavanul de la City Park Mall s-a prăbuşit, fără a exista persoane. Luna trecută, o femeie a fost rănită după ce tavanul unui magazine din mall, în care se afla s-a prăbuşit.

Pentru imagini puteți consulta video AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *