Skip to content
Societate

Incendiu la o cabană pentru pescuit din Giurgiu, în noaptea Învierii

Inquam Photos / Octav Ganea

Pompierii giurgiuveni au intervenit, în noaptea de Înviere, la un incendiu izbucnit la o cabană din lemn, construită pentru pescari pe malul Bălţii Albele din localitatea Petru Rareş, cauza probabilă fiind un scurtcircuit electric.

ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană din lemn construită pe malul Bălţii Albele, din localitatea Petru Rareş, judeţul Giurgiu. Alarma s-a dat puţin după miezul nopţii, flăcările fiind observate de persoana care se ocupa de întreţinerea proprietăţii, care se afla cu familia la pescuit„, au informat duminică reprezentanţii ISU Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat faptul că ardeau violent cabana, pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, precum şi un ponton de pescuit.

În incendiu au mai ars mobilierul, materiale textile, articole de pescuit şi utilaje de uz gospodăresc aflate la proprietate, scrie agerpres.ro.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a reieşit faptul că a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *