Deva: Incendiu la o garsonieră. 13 persoane, între care doi copii, evacuate

pompierii 112
Sursa foto: ISU

Pompierii din Deva au intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu care a izbucnit la o garsonieră. 13 persoane, între care doi copii, au fost evacuate, iar o femeie a fost transportată la spital cu intoxicaţie cu fum.

”Pompierii Detaşamentului Deva au intervenit în această noapte, puţin după ora 01.00, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în Deva, la o garsonieră a unui bloc de locuinţe de pe strada Aleea Romanilor. Intervenţia s-a realizat cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cu un echipaj SMURD. La faţa locului s-a aflat şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a transmis, miercuri dimineaţă, ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că pompierii au evacuat 13 persoane, 11 adulţi şi 2 copii, iar o altă persoană, o femeie, a fost transportată la UPU Deva, conştientă, prezentând simptome ale intoxicării cu fum.

”Incendiul a fost lichidat, flăcările producând distrugeri ale mobilierului şi aparaturii electrocasnice din locuinţă. Pentru că incendiul a fost localizat rapid, flăcările nu s-au extins la apartamentele învecinate”, a mai transmis sursa citată.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: