Skip to content
Societate

Incendiu la Spitalul de boli infecţioase Constanţa – Primar: Au avut tot ceea ce a fost nevoie de la alimente până la alimentare cu energie electrică, oxigen

https://www.facebook.com/chitac.vergil https://www.facebook.com/chitac.vergil

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a anunţat că ISU a constatat anumite nereguli la Spitalul de Boli Infecţioase, iar conducerea unităţii medicale a făcut un plan de remediere a acestora şi a trimis documentele la ISU. Primarul afirmă că unitatea medicală avea tot ce era necesar.

Vergil Chiţac a declarat, vineri, că municipalitatea a ajutat spitalul cu tot ceea ce era necesar.

”Au avut tot ceea ce a fost nevoie de la alimente până la alimentare cu energie electrică, oxigen. Anul trecut, pentru că a fost necesar oxigen, am mai cumpărat în plină iarnă o butelie de oxigen ca să avem în tot spitalul, că iniţial era doar la ATI. Am suplimentat puterea electrică cu ajutorul ENEL-ului, de la 65 la 105 kilowatti tocmai ca să nu fie probleme. ISU a venit în control, a constatat anumite nereguli, orice control constată nereguli, a lăsat o fişă, spitalul şi-a făcut un plan de remediere a acestora şi a trimis toate documentele către ISU”, a precizat primarul Constanţei.

El a mai menţionat că instalaţia electrică a spitalului este bună.

Nouă persoane au murit, vineri, în Secţia ATI COVID, în urma unui incendiu.

Pompierii şi procurorii încearcă să stabilească de la ce a pornit focul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *