Incendiu la un apartament din Craiova. Focul a fost stins

Sursă foto: ISU
Sursă foto: ISU

Un incendiu a izbucnit miercuri, la un apartament situat într-un bloc din Craiova, iar cincisprezece persoane au ieşit din imobil. Un bărbat a suferit un atac de panică şi a fost evacuat de pompieri.

ISU Dolj precizează că a reuşit să stingă incendiul şi a menţionat că acesta a fost pus intenţionat.
„În urma incendiului au ars uşa de la intrare, materiale textile şi mobilier de pe hol. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a explicat ISU Dolj.
Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc din Craiova. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime şi un echipaj SMURD.
„La sosirea forţelor la locul evenimentului incendiul se manifesta la uşa apartamentului. S-au autoevacuat 15 persoane din scara blocului, iar echipajele de pompieri au evacuat o persoană”, a transmis ISU Dolj.
Sursa citată a menţionat că bărbatul evacuat de pompieri a suferit un atac de panică, a fost evaluat de paramedici şi a refuzat transportul la spital.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: