Skip to content
Societate

Incendiu  pe Autostrada A1: Un camion cu paleţi de plastic a ars între Timişoara şi Lugoj

Inquam Photos / Octav Ganea

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu la un autocamion încărcat cu paleţi de plastic şi cu alte materiale combustibile, pe autostrada A1, în apropierea localităţii Recaş, pe sensul de mers Timişoara-Lugoj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, la locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie, două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, 13 pompieri şi o autospecială de stingere din cadrul SVSU Recaş.

La sosirea echipajelor la faţa locului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul vehicul cu degajări mari de fum, fără posibilităţi de propagare. Din fericire, şoferul autocamionului s-a evacuat până la sosirea pompierilor şi nu a necesitat îngrijiri medicale”, transmite ISU Timiş.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră de la izbucnire. Pompierii mai lucrează pentru înlăturarea efectelor negative şi stabilirea cauzei incendiului, scrie news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *