Skip to content
Argeș Știri locale

Incendiu puternic la o mănăstire din Argeș

news.ro

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la o anexă a unei mănăstiri din judeţul Argeş, unde erau depozitate lemne de foc, peleţi şi cărbune. Pompierii continuă să intervină pentru a stinge focarele ascunse.

Duminică dimineaţă, pompierii au fost solicitaţi să intervină în cazul unui incendiu izbucnit la o anexă a unei mănăstiri din localitatea Râncăciov, Călineşti.

Flăcările s-au manifestat generalizat la anexa de aproximativ 600 mp, unde era depozitată o cantitate mare de materiale combustibile (lemne de foc, peleţi şi cărbune). Concomitent cu liniile de stingere de la autospeciale, pompierii au acţionat şi cu două motopompe alimentate din două lacuri. Incendiul nu s-a extins la vecinătăţi şi nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD”, a transmis ISU Argeş, potrivit news.ro.

La locul incendiului au intervenit cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, sub comanda locţiitorului comandantului de la Detaşamentul Mioveni.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, la sistemul de electricitate al construcţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *