Incendiu puternic la Penitenciarul Aiud. A ars acoperișul unei clădiri. Reacția conducerii închisorii VIDEO

Un incendiu a izbucnit joi la Penitenciarul Aiud. A ars acoperișul unei clădiri dezafectate pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

Focul a distrus acoperișul unei clădiri dezafectate FOTO Facebook/ Lascu Gabriela

Potrivit ISU Alba, detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată din interiorul Penitenciarului Aiud.

La fața locului intervin pompierii din Aiud cu patru autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD. Pompierii au mai transmis că nu sunt victime. Incendiul a fost localizat după circa o oră de către pompieri. A fost afectat acoperișul unei clădiri dezafectate (fosta fabrică), pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

Focul a fost deosebit de puternic și s-a văzut de la distanță, pe rețele de socializare fiind publicate fotografii și filmulețe cu flăcările și cu coloana de fum.

FOTO Facebook/ Lascu Gabriela
FOTO Facebook/ Lascu Gabriela

În data de 14.09.2023, în jurul orei 14:30, a izbucnit un incendiu la o clădire dezafectată aflată în incinta Penitenciarului Aiud, clădire ce face parte din fosta fabrică IMP. La fața locului s-a prezentat detașamentul de pompieri Aiud, care a localizat și intervenit pentru stingerea incendiului. În incident nu au fost implicați angajați ai Penitenciarului și nici persoanele deținute, incendiul localizându-se în afara spațiului de deținere. Cauzele izbucnirii incendiului vor fi stabilite de către organele competente”, au transmis reprezentanții Penitenciarului Aiud.

Penitenciarul Aiud este o unitate penitenciară cu regim de maximă siguranță din județul Alba. În prezent, aici sunt închiși 650 de deținuți.

Citește mai mult pe www.adevarul.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: