Skip to content
Societate

Incendiu violent în sectorul 2. Pompierii acționează cu 28 de autospeciale pentru stingerea focului

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a trimis, vineri, un mesaj prin sistemul RoAlert, pentru avertizarea populaţiei din zonă, din cauza fumului degajat.

„Incendiu depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, Bucureşti, se manifestă cu degajări mari de fum. Norul de fum se îndreaptă spre direcţia Bucureşti – Urziceni. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor”, se arată în mesajul trimis de IGSU, potrivit Agerpres.

Numărul efectivelor care acţionează pentru stingerea incendiului care a izbucnit, vineri, la un spaţiu de depozitare a materialelor pentru construcţii din sectorul 2 al Capitalei a ajuns la 22 de autospeciale de stingere, patru autoscări şi două autospeciale de descarcerare, precum şi Detaşamentul Special de Salvatori, precizează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Potrivit sursei citate, suprafaţa afectată de incendiul de pe strada Culea Nicolae a crescut la circa 500 de metri pătraţi.

Pompierii precizează că nu sunt persoane rănite.

1 comentariu la “Incendiu violent în sectorul 2. Pompierii acționează cu 28 de autospeciale pentru stingerea focului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *