Skip to content
Societate Vâlcea

Incendiu violent la un depozit din Râmnicu Vâlcea. O femeie cu arsuri grave a fost transportată la spital (VIDEO)

news.ro

Un incendiu violent a izbucnit, vineri, la un depozit cu materiale de construcţii, vopseluri şi diluanţi din Râmnicu Vâlcea, arderea manifestându-se pe 3.500 de metri pătraţi, cu degajări mari de fum, astfel că populaţia din zonă a fost avertizată prin sistemul Ro-Alert. O femeie a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă, fiind transportată la spital.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), un incendiu a izbucnit, vineri, la un depozit cu materiale de construcţii, vopseluri şi diluanţi, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Arderea se manifestă pe o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi, cu degajări mari de fum.

La faţa locului, salvatorii intervin cu 7 maşini de stingere, o autoscară şi o autospecială CBRN. La locul evenimentului se află şi o ambulanţă a serviciului judeţean, scrie News.ro.

Pentru protecţia populaţiei aflată în apropierea zonei de manifestare, dispeceratul ISU Vâlcea a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert.

Din informaţiile preliminare, o persoană – o femeie de 36 de ani – a suferit arsuri de gradul II pe mâini şi pe faţă şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

La acest moment, incendiul este localizat, fiind eliminat posibilitatea propagării flăcărilor la vecinătăţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *