Incendiul de la Ferma Dacilor – Cornel Dinicu şi ceilalţi doi inculpaţi contestă decizia magistraţilor

Sursa foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Omul de afaceri Cornel Dinicu a contestat prelungirea arestării preventive în dosarul în care este cercetat pentru distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru. Şi ceilalţi doi administratori ai complexului Ferma Dacilor, distrus de un incendiu în care opt oameni au murit, au contestat decizia judecătorilor de prelungire a arestului la domiciliu.

Judecătoria Ploieşti a înregistrat, marţi, contestaţia înaintată de controversatul om de afaceri Cornel Dinicu la decizia magistraţilor de prelungire a mandatului de arestare preventivă în dosarul care vizează incendiul care a distrus complexul turistic Ferma Dacilor. Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie, aflaţi în arest la domiciliu în acelaşi dosar, au depus şi ei contestaţii la prelungirea mandatelor de arestare la domiciliu.
Tribunalul Prahova urmează să judece contestaţiile înaintate de cei trei. Instanţa nu a stabilit, deocamdată, termenul la care vor fi luate în discuţie contestaţiile.
Între timp, marţi, Dinicu a fost scos din arest preventiv şi, însoţit de anchetatori, a revenit la Ferma Dacilor pentru noi proceduri de cercetare la faţa locului.
Omul de afaceri care a ridicat complexul turistic care funcţiona fără autorizaţie ISU susţine că focul care a distrus principala clădire a complexului şi în care au murit opt oameni, inclusiv unul dintre fiii săi, a fost provocat de o mână criminală.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: