Skip to content
Politică

Încep lucrările de reparaţii la centura de sud a Capitalei

https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA3dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMTgl/MkYwNSUyRjA0JTJGOTEwMzUwXzkxMDM1/MF9UcmFmaWMtYmxvY2F0LXByb3Rlc3Qt/VElSLWNlbnR1cmEtQnVjdXJlc3RpX2Rp/Z2l2b3gtMi5qcGcmdz04MDAmaGFzaD1h/ZmQ4YTc0MTQ5MzVjM2NlZTU5NjUzZDQ1MTkyMjE5Mg==.thumb.jpg

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat vineri că încep lucrările de reparaţii la centura de sud a Capitalei, pe porţiunea cuprinsă între km 36 – km 55, în jurul localităţilor Jilava, Măgurele, Bragadiru şi Domneşti.

Pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt, lucrările se vor executa în următoarele intervale orare: 22:00 – 06:00 şi 09:00 – 16:00”, a anunţat CNAIR.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti a organizat o licitaţie deschisă, în baza căreia a fost desemnată câştigător asocierea E.M.Prime Construct -Via Strade International, care va realiza lucrările de întreţinere periodică prin aşternerea de covoare asfalticem informează News.ro.

Valoarea contractului este de 1,97 milioane lei, fără TVA, iar termenul estimat de finalizare a lucrărilor este 30 noiembrie.

CNAIR a anunţat că circulaţia rutieră pe acest sector este alternantă, dirijată prin indicatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *