Încep lucrările la prima maternitate care se va construi în București, după 33 de ani 

Sursa foto: Pexels

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent la conferința de presă susținută de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, odată cu începerea lucrărilor la prima maternitate nouă din București de după Revoluție.

După finalizarea unor lucrări de o importanță strategică pentru București, cum ar fi Unitatea de Primiri Urgențe și Unitatea funcțională pentru tratarea marilor arși de la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” sau Clinica de Stomatologie, Sectorul 4 dă startul construcției unei noi maternități, în incinta Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan”.

„Există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă, 3, 4 şi 5. Mă bucur mult că este prima maternitate construită în ultimii 30 de ani, în București. Este un mesaj foarte clar prin ceea ce face domnul primar Băluţă, transmite un mesaj tinerilor.

Tinerii vor pleca în străinătate, nu vor rămâne în România dacă nu le oferim servicii publice de calitate. Mai mult, Daniel Băluţă, în afară că creează aceste servicii publice de calitate, nu îi mai pune pe tineri să aleagă între o carieră şi o familie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL