Skip to content
Politică

Începe bătălia pentru Capitală. Băsescu: „Bucureștiul până la mandatul meu a deversat toată canalizarea în Dunăre”

Luni seară în emisiunea „Realitatea Românească” de la postul Realitatea TV, moderatorul Octavian Hoandră îi are ca invitați, în platoul televiziunii, pe fostul președinte al României, Traian Băsescu și candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Capitalei, Robert Turcescu.

 
Astfel, aceștia au vorbit în exclusivitate, în cadrul emisiunii, despre strategia de campanie cu care au de gând să câștige voturile cetățenilor din Capitală.

„Până la mine să știți că toată canalizarea se ducea în Dâmbovița, și din Dâmbovița în Dunăre. Bucureștiul până la mandatul meu a deversat toată canalizarea în Dunăre.”, a susținut Traian Băsescu la Realitatea TV.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu a adăugat că: „Bucureșteanul are parte doar de birocrație și nesimțire. Risipa banului public este o nenorocire. Nu e vorba de disconfort, ci de o enervare teribilă. Mi-aș dori ca lucrurile care le-a început fostul președinte Traian Băsescu, să le pot duce înainte. Nu sunt un individ născut cu un pix în mână. Nimic din ceea ce înseamnă munca fizică în copilărie, nimic nu îmi este străin. Eu nu am chemat instalatorul la mine acasă niciodată. Am capacitatea de a lucra cu oamenii și de a face și muncă fizică. Lucrurile acestea nu îmi sunt străine. Mă uit că sunt multe lucrări făcute de mântuială în București. Eu vreau două mandate de primar general al Capitalei. Cadoul meu pentru cetățenii Capitalei va fi timpul”

Întrebat despre cum vede decizia tot mai multor ziariști de a intra în politică, fostul președinte al României, Traian Băsescu a declarat că: „Eu împart în două categorii ziariștii care au decis să intre în politică: unii au decis să intre în politică numiți, meseria de ziarist și cea de analist este complet diferită, și ziariști care intră în politica prin vot, e o mare diferență, este o legitimare. Robert Turcescu nu este o soluție întâmplătoare. Noi discutam de o lună acest aspect, în cazul în care eu nu puteam candida, candida el. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *