Skip to content
Timiș

Începe construcția blocurilor ANL destinate tinerilor, la Giroc

ziarultimisoara.ro

În curând va începe construcția a patru blocuri, prin Agenția Națională de Locuințe (ANL), în localitatea Giroc. Astfel, zeci de tineri din județ vor putea beneficia de o locuință.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș (CJT), a anunțat că a fost predat constructorului terenul pe care vor fi ridicate clădirile de locuințe. În data de 25 februarie urmează să fie dat ordinul de începere a lucrărilor.

Blocurile vor avea parter și două etaje, iar apartamentele, în număr de 88, vor fi destinate închirierii de către tineri.

Lucrările tehnico-edilitare aferente investiției sunt suportate de către Consiliul Județean Timiș, din bugetul propriu. De asemenea, terenul necesar a fost pus la dispoziție de către instituția pe care o reprezint”, a declarat Călin Dobra, conform ziarultimisoara.ro

Valoarea estimată a contractului de proiectare și execuție a lucrărilor este de aproape 13 milioane lei fără TVA.

Apa caldă și încălzirea locuințelor se va face cu centrale termice în condensație cu kit de evacuare. Suprafața construită desfășurată este de 7.505 metri pătrați. Durata execuției este de 20 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *