Skip to content
Sport

UPDATE Ora 24:00 Meciul s-a încheiat. Ce șanse mai are Naționala

UPDATE ORA 24:00 Meciul România-Grecia, jucat luni seară pe Arena Națională s-a încheiat. Nici de această dată, tricolorii n-au reușit să marcheze gol, meciul soldându-se cu o remiză, ca și în cel precedent, de vineri seară, cu Ungaria.

Selecționerul Naționalei, Anghel Iordănescu, s-a arătat nemulțumit de scorul de 0-0 și a a declarat după meci:„Din nefericirie, am terminat iar la egalitate, nu am avut claritate la finalizare și ne-am precipitat. Pozitiv este faptul că am atacat și am încercat să marcăm.

Nu avem claritate în atac și nu avem forță. Dacă revin Rusescu, Marica și Stancu, poate vom avea puterea de a marca și vom găsi atacantul care să fie decisiv. Dacă vom avea limpezime în atac și un om cu pasă bună, poate vom marca.

Eu cred că avem posibilitatea să cîștigăm cu Finlanda și o putem face”, potrivit gsp.ro.

Meci mare luni seară! ROMÂNIA-GRECIA, preliminariile EURO 2016.

Meciul România – Grecia, din preliminariile Campionatului European din 2016, este programat luni, 7 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București. Echipa Naţională ocupă locul 2 în grupa F, după Irlanda de Nord, cu 15 puncte.

”Consider că am făcut o partidă bună la Budapesta. Din punct de vedere tactic, am controlat jocul prin posesia mingii. Am obţinut ce ne-am propus, am plecat neînvinşi”, a declarat Iordănescu

Referitor la partida de luni, selecţionerul a fost ferm pe poziţii. ”Pentru meciul cu Grecia, ne propunem doar victoria. Trebuie să fim atenţi, nu avem voie să facem greşeli şi nu ne putem permite să oferim cadouri. Avem probleme de sănătate, dar sunt sub control şi sunt convinşi că vom reuşi să le rezolvăm”, a comentat acesta.

Cu ocazia acestui meci, FRF a amenajat în zona Arenei Naţional, Arena Fanilor, o zona dedicată suporterilor care vin la stadion înaintea meciului România – Grecia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *