Skip to content
Sport

Începe programul „O săptămână la munte”

Acum este momentul să mergeţi la munte! Pe lângă zăpadă, veţi găsi şi cazare mai ieftină cu 50% la hoteluri şi pensiuni, iar copiii nu vor plăti deloc. Acest lucru este posibil prin programul „O săptămână la munte”, care va începe pe 2 noiembrie.

Programul special „O săptămână la munte” se va derula în perioada 2 noiembrie – 19 decembrie 2014 iar tarifele la cazare vor fi cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă, potrivit patronatelor din turism, informează digi24.ro.

Astfel, cei care vor merge la hotel, vilă sau cabană de 2 stele, pentru un sejur de 5 nopţi, vor plăti aproximativ 160 de lei de persoană.

La un hotel, vilă sau cabană de trei stele, tariful ajunge la aproape 300 de lei de persoană per sejur. Turiştii care preferă unităţile de cazare de patru stele, vor plăti în jur de 370 lei de persoană, pentru toată perioada de cazare.

Preţurile nu includ însă masa. Atenţie, sistemul de vânzare a programului „O săptămână la munte” este primul venit, primul servit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *