Skip to content
Alegeri Politică

Începe transportul buletinelor pentru turul II. Șoferii, testați cu alcooltest

Transportul buletinelor de vot pentru turul II către secții a început sâmbătă dimineață, a anunțat Poliția Capitalei. Echipajele de poliție vor verifica documentele șoferilor, îi vor testa pe aceștia cu aparatul alcooltest și vor analiza documentele mașinilor, după ce în primul tur polițiștii identificaseră doi șoferi care care consumaseră băuturi alcoolice, potrivit hotnews.ro.

 

„În acest moment ne pregătim pentru transportarea buletinelor de vot către secţiile de votare de pe raza municipiului Bucureşti. Colegii mei, pentru evitarea oricărui eveniment nefericit, testează toţi şoferii care efectuează transportul cu aparatele alcooltest. Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, au fost descoperiţi doi şoferi care au consumat băuturi alcoolice, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional şi li s-au reţinut permisele de conducere. Totodată, colegii mei le verifică şi documentaţia şoferilor, precum şi documentaţia maşinilor care vor efectua transportul către secţiile de votare”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, potrivit Mediafax.

 

2.700 de poliţişti vor acţiona, sâmbătă, pentru asigurarea transportului buletinelor de vot către secţiile de votare din Bucureşti, la care se adaugă şi efective din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, mai precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *