Skip to content
Politică

Începem săptămâna cu o știre bună: se lansează platforma Edițiadedimineață.ro

botosaneanul.ro

Începem săptămâna cu o știre bună: platforma Edițiadedimineață.ro se lansează chiar astăzi (luni). Vedeți în rândurile de mai jos ce va conține noul site.

Noua platformă Edițiadedimineață.ro este adresată publicului larg și promovează diverse povești de succes. Mai precis, site-ul „își propune să stea departe de politică și de senzaționalul dezvăluirilor cotidiene, dar să prezinte în detaliu oameni și proiecte care fac cinste comunităților din care provin – fie că vorbim despre povești construite în business ori în lifestyle, educație, cercetare, sport sau cultură”, potrivit comunicatului inaugural trimis PSnews.ro.

Site-ul are și o pagină de Facebook, pe care o puteți găsi AICI.

Edițiadedimineață.ro își propune să schimbe paradigma clasică de informare și să formeze un nou obicei de consum în România, în care știrea bine construită, cu informații relevante, să devină atractivă pentru publicul român. Vă prezentăm așadar un proiect inedit, care își propune să spună poveștile de succes ale unor persoane adesea cufundate în anonimat, dar care reușesc să schimbe în bine soarta comunităților sau a oamenilor din jur, contribuind inevitabil și la schimbarea percepției pe care o avem asupra României”, se mai arată în comunicatul citat.

În ceea ce privește aspectele tehnice, trebuie să precizăm că un element de noutate pe piața din România îl constituie faptul că Edițiadedimineață.ro nu abordează publicitatea în sensul clasic, ci „își propune să ofere companiilor o zonă de PR ce va conține știri, povești de succes, conținut de calitate și oameni de valoare”.

Concret, platforma nu va găzdui bannere de promovare, machete de publicitate sau Google Ads, dar își propune ca relatarea poveștilor unor oameni excepționali să fie susținută de către companii de succes. Totodată, site-ul va avea o importantă componentă video, centrată pe îmbinarea optimă dintre reportaj și interviu.

„Pentru început, Edițiadedimineață.ro prezintă povestea unui tânăr manager sportiv spusă chiar de către cei pe care îi susține, dar și de personalități precum Maia Morgenstern și Irina Begu. Această primă poveste este susținută de către Inventus Research”, exemplifică autorii comunicatului, adăugând că site-ul aparține SC POSITIVE HUB SRL, societate ai cărei acționari mai dețin platformele PSnews.ro și Pebloguri.ro, precum și firma de consultanță Inventus Research: Anca Mireanu și Cosmin Ivănuș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *