Skip to content
Politică

A început războiul electoral. Chiliman, luat în vizor de PMP

Competiția dintre partide e acerbă în perioada campaniei electorale. Așa se face că PMP i-a declarat război primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Vicepreședintele PMP Eugen Tomac a acuzat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, agresarea membrilor partidului de către reprezentanţii PSD şi ACL, vandalizarea banner-elor și afișelor candidatului Elenei Udrea, dar și comportamentul iresponsabil al jandarmilor care agresează tinerii PMP în timp ce aceștia promovează materiale electorale ale candidatului Elena Udrea.

Eugen Tomac l-a acuzat, în mod direct, pe primarul sectorului 1 din București, Andrei Chiliman: ”Este strigător la cer că, de aproape o lună de zile, solicităm primarului cu papion al sectorului 1, Andrei Chiliman, să semneze aprobările pentru ridicarea panourilor de promovare a candidatului nostru la alegerile prezidenţiale. Înţelegem că are o simpatie deosebită pentru domnul Ponta, dar asta nu înseamnă să fie sabotat candidatul nostru. Primarii refuză să ne aprobe solicitările de panotaj, toate banner-ele ne sunt confiscate, iar noi suntem amendaţi. Există oraşe şi comune în România unde, din 1946, domină o singură culoare: culoarea roşie”, a punctat Eugen Tomac.

”Nu se poate câștiga o bătălie electorală cu metode praticate de bolșevici. La Arad, jandarmeria l-a amendat cu 2.500 de lei pe președintele Organizației de Tineret pentru că transporta materiale electorale. Nici măcar nu le afișa. La Calugăreni, în Giurgiu, primarul aflând că trece Ponta prin zonă, a rupt toate materialele PMP”, a punctat Eugen Tomac.

Şeful de campanie al PMP a anunțat că toate aceste ilegalități vor face obiectul unor sesizări către instituțiile competente ale statului. ”Pentru toate aceste nereguli vom sesiza autoritățile statului, iar acolo unde primarii au respins fără motiv solicitările noastre vom depune plângeri penale pentru abuz în serviciu”, a declarat vicepreședintele PMP.

2 comentarii la “A început războiul electoral. Chiliman, luat în vizor de PMP

  1. Domnule , Eujenie T omac , asocierea dimtre Chiliman si Pota este cea mai buna gluma din aceasta campanie electorala .Rolul de bufonul regelui vi se potriveste perfect—pacat ca lipseste echipa condusa de FILEATA–se rezolvau imediat problemele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *