Skip to content
Politică

Începutul dezastrului pentru PSD. Politologul Radu Carp: Electoratul lor a migrat, dar ei nici nu-și dau seama de acest lucru

psnews.ro

Contactat de PS News, politologul Radu Carp este de părere că rezultatele alegerilor locale la nivelul capitalei „au adus categoric câteva surprize”.

„În București, rezultatul mi s-a părut surprinzător în Sectorul 5, dar și în Sectorul 2 aș putea spune. La Sectorul 1 mă așteptam să fie o luptă, dar era greu de pronosticat cine va câștiga, diferența a fost mică. La Sectorul 3 și 4 nu avem surprize. La Sectorul 6 mă așteptam să fie o bătălie mai echilibrată, dar domnul Ciucu a câștigat cu un procent destul de mare”, a spus analistul.

Despre rezultatul la Primăria Capitalei, Radu Carp susține că „era imposibil ca Nicușor Dan să piardă, pentru că avea susținerea ambelor partide și avea și procentele lui”: ”Practic, l-au susținut trei partide: Partidul Nicușor Dan, PNL, USRPLUS, deci era greu să piardă”.

„Scorul pentru Primăria Capitalei a fost destul de strâns, plus că doamna Firea a făcut foarte multe greșeli în campania electorală, față de 2016 când a  avut o campanie mai expirată”, adaugă politologul.

”Înfrângere și la parlamentare”

Radu Carp este de părere că PSD va avea un rezultat slab și la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„PSD este pe un trend descendent și rezultatul nu va fi foarte bun, adică va fi sub ce a fost în 2016, oricum. Aici e vorba și de leadership la PSD.

Un leadearship inteligent ar încerca să coopteze de pe acum președinții de CJ, primarii câți sunt și să îi țină alături, dar asta nu se va întâmpla. În consecință, cred că domnul Ciolacu nu are această idee, oricum nu e recunoscut ca lider și cred că rezultatul va fi destul de slab, adică cred că va fi între 19-20%. Urmează o înfrângere.

Oricum nu mai au electorat și asta este o problemă fundamentală. Electoratul lor a migrat, dar ei nici nu își dau seama de acest lucru”, a conchis politologul.

1 comentariu la “Începutul dezastrului pentru PSD. Politologul Radu Carp: Electoratul lor a migrat, dar ei nici nu-și dau seama de acest lucru

  1. Acest sistem este verificat. Atentie. Castiguri online acum. E totul testat deja. Succes maxim. Totul depinde numai de tine. Noi suntem viitorul. Aici castigi bani online. Oferim o oportunitate unica. Vrei castiguri rapide si mari? Ne vezi peste tot, pentru ca suntem unici. Pentru detalii, ma puteti contacta la adresa de e-mail [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *