Skip to content
Politică

A începutul războiul în PSD. Șova îi cere demisia lui Dragnea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a precizat astăzi, la finalul ședinței PSD, că șeful de campanie al lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, trebuie să facă un pas în spate din funcția de președinte executiv al partidului.

Șova consideră că un pas în spate trebuie să facă omul doi din PSD, Liviu Dragnea, ca urmare a eșecului din alegerile prezidențiale.

„Daca ma intrebati, Liviu Dragnea, care este un bărbat serios, trebuie sa faca un pas in spate pentru  ca a fost director de campanie.

Nu cred ca alegerile au fost pierdute de liderii din teritoriu.

Cred ca un pas in spate al domnului Dragnea este necesar in acest moment. De-asta avem director de campanie: sa își asume merite sau să raspunda. Inseamna sa-si dea demisia din functie de presedine executiv”, a explicat senatorul Dan Șova.

Cu totul altă părere a avut senatorul PSD despre rămânerea în funcția de șef al PSD a lui Victor Ponta.

Șova este de părere că Victor Ponta este președintele partidului și trebuie să rămână în fruntea partidului.

Șova a vorbit și de ieșirea de la guvernare a PSD.

”In masura in care respectam votul pentru Presedinte, guvernul guverneaza in baza program politic cu care am castigat cu 60%.

Iesirea de la guvernare a PSD nu o vad ca fiind fezabila. Mi s-ar parea firesc sa guvernam pana in 2016”,  este de părere Dan Șova cu privire la propunerea colegului său, Robert Negoiță, care a cerut ieșirea de la guvernare a social- democraților.

”S-a discutat despre un Congres în luna februarie, nu știu dacă se impune chiar acum”, a mai precizat Dan Șova.

1 comentariu la “A începutul războiul în PSD. Șova îi cere demisia lui Dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *