Incident armat la un spital de psihiatrie din SUA. Un bărbat a împuşcat mortal o altă persoană

sua
Sursă foto: Unsplash

Un individ înarmat a intrat vineri în holul unui spital psihiatric de stat din New Hampshire şi a împuşcat mortal o altă persoană, înainte ca un ofiţer de poliţie de stat aflat în serviciu de pază în unitate să îl împuşte şi să îl ucidă pe suspect, au anunţat autorităţile, potrivit News.ro.

Nimeni altcineva, inclusiv poliţistul care s-a confruntat cu suspectul, nu a fost rănit în incidentul armat, care a izbucnit în jurul orei 15:30 la Spitalul de Stat New Hampshire din Concord, capitala statului, potrivit colonelului Mark Hall, de la poliţia de stat, citat de Reuters.

Hall a refuzat să ofere orice informaţie despre suspect sau despre victima ucisă. El a declarat că anchetatorii încă încearcă să îl identifice pe agresor.

Lori Weaver, comisarul Departamentului de Sănătate şi Servicii Umane din New Hampshire, a declarat că „toţi pacienţii şi personalul spitalului sunt în siguranţă”.

La câteva momente după ce suspectul a intrat în hol şi a împuşcat o persoană, „un poliţist de stat alocat spitalului şi aflat în imediata apropiere a intrat în acţiune imediat, l-a împuşcat şi l-a ucis pe suspect”, a declarat Hall.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL