Skip to content
Politică

Incident de proporții la Consiliul Național al PNL. Atanasiu, huiduit de liberali în momentul în care a urcat pe scenă

În Partidul Național Liberal situația este în continuare tensionată după ce în spațiul public au apărut stenograme compromițătoare, în care Teodor Atanasiu aducea acuzații grave vechiului PDL și puncta că premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu, nu va ajunge niciodată în această poziție.

Peste o mie de delegați participă, sâmbătă, la Consiliul Național al PNL, la Pitești, și în cadrul căruia va fi aprobată forma finală a programului de guvernare propus de liberali.

Teodor Atanasiu a fost huiduit atunci când a urcat pe scenă pentru a-și ține discursul în fața membrilor PNL. Nimeni nu îl asculta, moment în care, co-președintele PNL Vasile Blaga a intervenit: „Vă rog să ne respectăm! Am spus că am trecut peste tot”. Deși cei prezenți în sală i-au cerut să își ceară scuze, Teodor Atanasiu a refuzat și a plecat de la microfon: ”Vă mulțumesc pentru primire!”.

 

 

2 comentarii la “Incident de proporții la Consiliul Național al PNL. Atanasiu, huiduit de liberali în momentul în care a urcat pe scenă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *