Incident feroviar la Iaşi. O locomotivă a luat foc, 200 de călători evacuaţi

Pompieri
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / ALEXANDRU BUSCA

Pompierii au fost solicitaţi să intervină în Gara Scânteia pentru a stinge un incendiu izbucnit la locomotiva trenului Regio care circulă pe ruta Tecuci – Iaşi, 200 de persoane fiind evacuate.

Potrivit pompierilor, la trenul Regio 6311, în staţia Scânteia, locomotiva 768 a Depoului Galaţi a avut o degajare de fum la un motor de tracţiune. Pentru a evita o tragedie, locomotiva Diesel a fost decuplată de la tren fără nicio problemă, iar călătorii au fost evacuaţi din tren. Ei au fost preluaţi de un alt tren care venea din urmă.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri care acţionează pentru stingerea incendiului, scrie agerpres.ro.

Conform ISU Iaşi, nu sunt victime şi nu există pericol de extindere a incendiului.

Acţiunea de stingere a incendiului este în dinamică.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: