Skip to content
Politică

Incident inedit la Arad. Falcă, amenințat de un bărbat cu mască

metro.co.uk

Un incident inedit a avut loc vineri, în Arad, unde un bărbat care purta masca grupării de hackeri Anonymous a atacat un angajat al poliției locale și a pătruns în Primărie pentru a-l amenința pe primarul orașului, Gheorghe Falcă.

Bărbatul l-a atacat pe polițistul de la brigada Locală Arad, ca mai apoi să poată pătrunde în instituție. Se pare că bărbatul a început să aducă injurii și amenințări primarului și familiei acestuia, apoi a fugit de la fața locului, relatează Mediafax.ro

„În vârstă de 34 de ani, D.F. a năvălit pe platoul din faţa Palatului Administrativ cu automobilul marca Audi A6 aparţinând fostei sale soţii. Cu masca pe figură, arădeanul a pătruns în incinta instituţiei, unde l-a bruscat pe angajatul Poliţiei Locale Arad şi, ulterior, a fugit de la faţa locului, abandonând automobilul pe platoul din faţa Primăriei. Incidentul a fost semnalat atât la numărul unic de urgenţă 112, cât şi la numărul dispeceratului Poliţiei Locale Arad”, se arată într-un comunicat al Poliției Arad.

În același comunicat a fost indicat și faptul că atacatorul a fost identificat și urmează să fie cercetat pentru faptele sale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *