Skip to content
Politică

Incident între PSD și ACL. EXCLUSIV Marian Petrache: „A scos pistolul!”

ACL acuză că social-democrații amenință cu pistolul primarii din Ilfov.

Potrivit unui comunicat de presă, membri ai PSD Ilfov au împărțit în toate localitățile din județ conduse de primari ai ACL, pliante mincinoase prin care transmiteau locuitorilor că primarii respectivi votează cu Victor Ponta.

Contactat de PSnews.ro, secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat:

„Știu de la colegii mei că aseara, mai multe masini din nordul orașului dar și din sud au distribuit fluturasi falsi cu indemn la vot din partea primarilor liberali pentru candidatul PSD si la un moment dat colegii mi-au spus ca unul a scos pistolul pe geamul unei mașini. Nu știu mai mult de atât. În zona Tâncăbești s-a petrecut”

Iată comunicatul de presă ACL:

„Pesediștii conduși de Gabriela Firea amenință cu pistolul primarii ACL din Ilfov

În ziua votului, zi în care este interzis prin lege să se mai consume campania electorală, membri ai PSD-Ilfov au împărțit în toate localitățile din județ conduse de primari ai ACL, pliante mincinoase prin care transmiteau locuitorilor că primarii respectivi votează cu Victor Ponta.

De la pliantele mincinoase la amenințarea cu pistolul nu a mai fost, pentru PSD, decât un singur pas.

Primarul PNL din Periș, Anghel Albu a oprit trei mașini cu nr. IF 20 COP, nr. B 200 WZZ si IF 77 KLM, în care se aflau cei care împărțeau pliantele cu numele lui și le-a cerut să oprească imediat această batjocură la adresa locuitorilor.

Reacția oamenilor Gabrielei Firea a fost promptă: au scos pistolul și l-au amenințat pe primarul Albu să tacă și să-i lase în pace. După mai multe confruntări verbale între primar și ‘pistolarii’ de la PSD, agresorii au urcat în mașini și au plecat.

ACL Ilfov depune plângere penală împotriva organizației PSD Ilfov pe care o acuză de violență, amenințare cu arma și propagandă electorală în ziua votului, contrar legilor în vigoare”.

1 comentariu la “Incident între PSD și ACL. EXCLUSIV Marian Petrache: „A scos pistolul!”

  1. Primarul PNL opreste masini…. Si asta o spune insusi Petrache… care viseaza pistoale, fluturasi, …. De aia de la Digi 24 de imparteau azi, in ziua votului, pliante cu Iohannis pe la Londra el nu a auzit, chiar daca sunt filmati… Aici el nu spune decat vorbe, fara dovezi, dar crede ca il credem pe el nu ce vedem cu ochii nostri. Asta este Romania in mintile bolnave ale basistilor ! Petrache, nu ti-e ma totuna pe mandatul cui iti vei executa anii pe la Rahova ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *