Skip to content
București Locale Social Știri

Incident la Gara de Nord din Bucureşti: un tren privat a depăşit parapetul de protecţie

stirileprotv.ro

Un tren aparţinând unui operator privat a depăşit, miercuri seara, parapetul de protecţie al unui peron din Gara de Nord, iar în urma incidentului unul dintre vagoane a deraiat cu o osie. Primele informaţii arată că nu există victime, spun reprezentanţii CFR.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, incidentul s-a produs miercuri seara, în Gara de Nord, în timpul manevrei de regarare a unei garnituri compusă din nouă vagoane.

Mecanicul trenului, este vorba de un tren privat, a depăşit, în momentul opririi, parapetul de la linia 6, unde trebuia să oprească să preia călătorii către destinaţia Braşov„, a spus Brânzan, la Digi 24.

În urma depăşirii parapetului, s-a produs şi deraierea de o osie a unui vagon, informează news.ro

Brânzan a spus că, din datele existente, nu sunt persoane rănite.

Ea a mai spus că se aşteaptă decizia operatorului privat de a continua călătoria cu mai puţine vagoane sau de a introduce în circulaţie o altă garnitură.

Potrivit sursei citate, traficul celorlalte trenuri care trebuiau să plece sau să sosească în Gara de Nord nu este afectat.

Brânzan a adăugat că anchetatorii vor cerceta ce s-a întâmplat în momentul regarării şi vor stabili cauza exactă a acestui incident feroviar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *