Skip to content
Sport

Incident la Jocurile Olimpice! Două sportive românce, jefuite

Două sportive românce au fost jefuite la Jocurile Olimpice de la Rio,

În ziua de 16 august 2016, în jurul orei 14:00, sportivele Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cîrlan se aflau în zona arenei olimpice de beach-volley şi au remarcat lipsa unui rucsac care conţinea obiecte personale, anunţă COSR, citat de gândul.info.

Ele nu au observat momentul furtului şi nu au interacţionat în niciun fel cu presupusul/presupuşii făptaş/făptaşi. Au contactat imediat un voluntar Rio 2016, care le-a însoţit la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde au completat un raport.

În acelaşi timp, au reuşit să contacteze responsabilul Federaţiei Române de Atletism din cadrul Echipei Olimpice a României.

Şeful de misiune, Alexandru Epuran, s-a deplasat la secţia de poliţie, de unde a asigurat transportul în siguranţă la Satul Olimpic şi obţinerea unei noi acreditări pentru sportiva Paula Claudia Todoran.

1 comentariu la “Incident la Jocurile Olimpice! Două sportive românce, jefuite

  1. Fetele astea se credeau poate la Sinaia sa Cluj? Nu le-a instruit nimeni sa le povesteasca despre infractionalitatea din Brazilia? Cum adica sa-ti lasi rucsacul la intimplaree? Bine ca nu le-au rapit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *