Skip to content
Societate

Incident şocant în Sectorul 1. Medicul Adina Alberts, despre nepăsarea Poliţiei Locale

Medicul Adina Alberts relatează pe pagina sa de Facebook un incident şocant petrecut în Sectorul 1. Potrivit acesteia, poliţia locală a refuzat să intervină în cazul unui om aflat căzut pe stradă.

Sistemul de Ajutor Social din Sectorul 1 e la pământ!

Am trăit vineri, la prânz, o situație uluitoare! Când am plecat, am trecut pe lângă un banner stradal care promovează noul GHID (N. Ghid de Sănătate Urbană) pe care l-am scris! Mi-au coborât ochii pe caldarâm și am dat de o imagine șocantă. Un om stătea întins pe jos, pe o pătură, clar în dificultăți după sunetele animalice pe care le scotea când încerca să zică ceva!Am oprit mașina, nu am putut să trec nepăsătoare. Am filmat câteva secunde și am trimis video către prietenii mei medici urgentiști, cu rugămintea să-mi spună ce să fac ca să-l ajut. Sfaturile au venit la unison: Poliția Locală trebuie să intervină prima oară!Drept urmare am apelat Poliția Locală a Sectorului 1, mai precis pe unul dintre șefi. Au ajuns în circa 15 minute de la apel. Inițial au trecut pe lângă noi – nu au zărit omul și au plecat. Am sunat din nou și i-am rugat să revină, eu așteptându-i în stradă. În momentul în care a ajuns Poliția, după ce am stat mai bine de 30 minute lângă acest om, o doamnă de la restaurantul de alături a ieșit țipând către polițiști: „Nu vă bateți capul! Omul ăsta e aici de un an! L-a văzut și domnul primar (n. Dan Tudorache)! Noi îi dăm mâncare, cafea, țigări! Chiar dacă îl luați, el vine înapoi!”.Poftim?!? Deci domnul Dan Tudorache știe că există astfel de cazuri și permite angajaților de la Asistența Socială să „doarmă în papuci”? Cum adică „vine înapoi”?! Păi, ce este el, CÂINE?! Nu sunt reguli, nu sunt protocoale, oamenii ăștia, care sunt clar BOLNAVI, chiar nu sunt ajutați deloc?!#SanatateaTAPrioritateaMEA

Publicată de Dr Adina Alberts pe Luni, 22 iunie 2020

Am trăit vineri, la prânz, o situație uluitoare! Când am plecat, am trecut pe lângă un banner stradal care promovează noul GHID (N. Ghid de Sănătate Urbană) pe care l-am scris! Mi-au coborât ochii pe caldarâm și am dat de o imagine șocantă. Un om stătea întins pe jos, pe o pătură, clar în dificultăți după sunetele animalice pe care le scotea când încerca să zică ceva!

Am oprit mașina, nu am putut să trec nepăsătoare. Am filmat câteva secunde și am trimis video către prietenii mei medici urgentiști, cu rugămintea să-mi spună ce să fac ca să-l ajut. Sfaturile au venit la unison: Poliția Locală trebuie să intervină prima oară!

Drept urmare am apelat Poliția Locală a Sectorului 1, mai precis pe unul dintre șefi. Au ajuns în circa 15 minute de la apel. Inițial au trecut pe lângă noi – nu au zărit omul și au plecat. Am sunat din nou și i-am rugat să revină, eu așteptându-i în stradă.

În momentul în care a ajuns Poliția, după ce am stat mai bine de 30 minute lângă acest om, o doamnă de la restaurantul de alături a ieșit țipând către polițiști: „Nu vă bateți capul! Omul ăsta e aici de un an! L-a văzut și domnul primar (n. Dan Tudorache)! Noi îi dăm mâncare, cafea, țigări! Chiar dacă îl luați, el vine înapoi!”.
Poftim?!?

Deci domnul Dan Tudorache știe că există astfel de cazuri și permite angajaților de la Asistența Socială să „doarmă în papuci”? Cum adică „vine înapoi”?! Păi, ce este el, CÂINE?! Nu sunt reguli, nu sunt protocoale, oamenii ăștia, care sunt clar BOLNAVI, chiar nu sunt ajutați deloc?!„, a scris medicul.

10 comentarii la “Incident şocant în Sectorul 1. Medicul Adina Alberts, despre nepăsarea Poliţiei Locale

 1. Nu am gasit in articol unde scrie ca Locala „a refuzat” sa intervina. Cand vezi o persoana cazuta, suni la 112 si ceri in primul rand o ambulanta si apoi ,daca e cazul ,anunti politia daca nu cumva o anunta dispecerul de la 112 . Politistii nu sunt nici asistenti medicali nici medici. Articol de tot rahatul cu caracter manipulativ , scris cu scopul defaimarii Politiei Locale.

  1. PS. DACA PRESUPUNEM CA DUMNEATA , JURNALISTA CARE AI SCRIS ARTICOLUL, SAU D.NA DOCTOR ERATI CAZUTE IN STRADA,CU GRAVE PROBLEME DE SANATATE CE ATI FI PREFERAT SA ANUNTAM AMBULANTA SAU POLITIA ??????

 2. Laleli, se sună la 112 prima oara, nu la prietenii tai. Politistii locali trebuie sa le sufle nasul, sa-i ia acasa?

 3. Mda… Doamna „doctor”!
  Imi aduce aminte de replica aceea de banc sec.
  „Bine macar ca e frumoasa…”

 4. E medic „doctora” asta? Filmează, nu acorda ajutor?
  Când ai un bolnav, suni la 112 salvare, nu la poliția română sau locală!
  Scuzați exprimarea, dar merită epitetul de…..
  Azi, in cadrul unei vaste campanii de denigrare a poliției locale, orice xxxxx
  scuipă cu…rahat in poliția locală, indiferent de situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *