Skip to content
Politică

UPDATE Reacția Poliției / Incident suspect în București: zeci de cărți de indentitate, arse și aruncate

Sibiu 100%

UPDATE 21:15

După ce o știre conform căreia mai multe cărți de identitate au fost găsite pe marginea unui drum din Capitală, Poliția Municipiului București iese în față.

”În urma sesizării formulate de reprezentanţi ai unui post de televiziune, cu privire la faptul că pe un teren viran de pe raza sectorului 2 au găsit mai multe fragmente ce par a fi de cărţi de identitate, la faţa locului s-a deplasat grupa operativă a Secţiei 7 Poliţie, care a demarat cercetarea criminalistică a locului”, au precizat reprezentanţi ai DGMPB, conform Agerpres.ro.

Mai mult decât atât, polițiștii urmează să stabilească autenticitatea fragmentelor găsite, provenienţa, precum şi modul în care au ajuns în acea zonă: ”Se vor dispune expertize şi vor fi efectuate investigaţii în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi a situaţiei de fapt şi de drept”

——————————————

Un incident suspect a avut loc marți seară în București, când au fost găsite pe marginea unui drum mai multe cărți de identitate, arse și expirate.

Conform postului de televiziune Antena3, unele dintre buletinele par a fi expirate, însă există imagini cu câteva din C.I. care expiră în următorii doi ani.

Revenim cu mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *