Skip to content
Politică Sport

Incredibil: cum arată sutienul de un milion de dolari de la Victoria’s Secret FOTO

http://ea.md/wp-content/uploads/2018/11/2018-fantasy-bra-1541441332.jpg

În dimineața zilei de luni, 5 noiembrie, oficialii Victoria’s Secret au dezvăluit că Elsa Hosk, care a face parte dintre îngeri din anul 2015, este norocosul model care va purta râvnitul Fantasy Bra în valoare de un milion de dolari la Fashion Show-ul de la sfârșitul acestuia an, devenit deja tradiție.

Pentru asamblarea articolului vestimentar au fost necesare mai mult de 930 de ore și o întreagă echipa de giuvaieri ai Atelierului Swarovski și designeri. Acesta conține aproximativ 2100 de diamante Swarovski artificiale și topaz, cântărind mai mult de 71 de karate. Piesa de anul acesta este una mai „accesibil” decât cea de anul trecut care apreciat la 2 milioane de dolari și a fost confecționat din foițe de aur de 18 karate, safire galbene, diamante și topaz.

„Este pur și simplu atât de simplu, modern și strălucitor- dacă l-aș fi creat eu, ar fi arătat exact în acest fel!” a declarat Kosk pentru Poeple, citată de Fashionista.com, completând cu felul în care s-a simțit atunci când a îmbrăcat sutienul: „Arată ca și când cineva a făcut o vrajă și l-a pus în mod magic pe mine!” 

O noutate bună pentru femeile care vor îndrăgi această piesă vestimentară strălucitoare este că pentru prima dată, doritoarele vor putea procura un sutien similar, dar confecționat cu cristale Swarovski, care va costa 250 mii de dolari, în ziua de 29 noiembrie la magazinele Victora’s Secret și online.

Puteți arunca o privire fanteziei din acest an al VS mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *