Skip to content
Politică

INCREDIBIL: ștampile aruncate pe FOC în Buzău

bucurestifm.ro

Citiți, în cele ce urmează, despre un incident INCREDIBIL: mai multe ștampile au fost aruncate pe FOC în județul Buzău.

Poliţia face verificări după ce într-o secţie de votare din localitatea buzoiană Poşta Câlnău cele cinci ştampile cu menţiunea „VOTAT” au fost aruncate pe foc de către membrii comisiei, care au vrut să facă curat. Procesul de vot nu este, însă, afectat, fiind luate ştampile de la alte secţii, informează News.ro.

" "

Potrivit preşedintelui Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Buzău, Aurel Puşcă, într-o secţie de votare din localitatea buzoiană Poşta Câlnău membrii secţiei au aruncat la foc cele cinci ştampile.

El a precizat că procesul electoral nu a fost perturbat, întrucât s-a luat câte o ştampilă de la celelalte secţii de votare din comună, în prezent  votul desfăşurându-se cu patru ştampile.

„Se face o anchetă a Poliţiei, se discută cu procurorul,  ne-au comunicat că au aruncat ştampilele pe foc cu ambalajele de la buletinele de vot, au vrut să facă curat şi odată cu aceste ambalaje au fost aruncate şi cele cinci ştampile. E plauzibilă explicaţia lor, vom vedea ce s-a întâmplat acolo, există camere de luat vederi, iar Poliţia va vedea exact ce s-a întâmplat. Procesul de vot nu a fost afectat pentru că am luat câte o ştampilă de la celelalte secţii de votare”, a declarat preşedintele BEJ Buzău, Aurel Puşcă.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *